Charlotte

Over Charlotte persoonlijk.

Geboren: 01-08-1993 te Deventer.
Woonplaats: Colmschate (Deventer)
Contact en informatie zakelijk: Contact

Contact en informatie privé.
Mijn weg naar de make-up:
Sinds een hele jonge leeftijd wilde ik al iets met make-up gaan doen en mensen mooi maken. Tot ik volledig doorkreeg wat beroepen inhielden wilde ik maar al te graag Visagiste worden. Helaas zeiden ze op school (vmbo-tl) dat ik daar niet mee kon beginnen omdat ik nog geen starterskwalificatie had en ik deze niet kon krijgen met de visagie opleiding. Ik kon dan beter de opleiding schoonheidsspecialiste volgen zodat ik ook gelijk een goede basis zou hebben.
School had hier enigszins wel gelijk in, ik kon inderdaad met de opleiding visagie geen starterskwalificatie krijgen en schoonheidsspecialiste is best een goede basis. En daarnaast was ik ook nog leerplichtig tot mijn 18e, dus was ik wel verplicht om een mbo opleiding te volgen. In september 2010 begon ik met de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3. Na een half jaar stroomde ik op naar niveau 4 Wellness. Helaas kwam ik er tijdens een stage achter dat dit toch niet zo mijn richting was. Na een jaar niveau 4 gedaan te hebben, stroomde ik terug naar niveau 3 en behaalde in 2012 hiervoor mijn diploma.
Ik kon bij een parfumerie werk krijgen maar ik voelde me daar niet in het team passen, wat ik erg jammer vond, dus ben ik daar weggegaan. Ik kon helaas nergens anders in de beauty branche terecht.
Het had vast wel gekund (als schoonheidsspecialiste) maar ik voelde er niet meer zoveel voor om als schoonheidsspecialiste aan het werk te gaan. Het waren voornamelijk de gezichtsbehandelingen die ik niet meer zo leuk vond, daarentegen vond ik het juist wel erg leuk om te masseren.
Uiteindelijk ben ik gaan werken in de detailhandel bij een soort warenhuis. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad. Een jaar lang heb ik gewerkt omdat ik het toch op een of andere manier het niet goed aandurfde om de visagie te gaan doen. Waarom? Ik heb geen idee!
Na een jaar werken begon ik met de opleiding Detailhandel Verkoopspecialist niveau 3, dit was in 2013. Dit koos ik omdat ik met detailhandel overal aan het werk kan gaan. En de aanleiding hiervan was de crisis in Nederland. Als ik dan werkloos zou raken dan had ik in ieder geval een diploma om toch nog ergens aan het werk te kunnen.
Helaas kon ik de opleiding toen niet volgen bij mijn huidige werkgever en ging ik in een kleding winkel werken.
Zo haalde ik in 2015 mijn diploma voor niveau 3 en stroomde ik op naar niveau 4 Filiaalmanager. In 2016 haalde ik voor niveau 4 mijn diploma.
In die tussentijd had ik mijzelf vastgebeten op het idee dat ik zeker weten na de opleiding Detailhandel dan EINDELIJK zou gaan starten met de visagie. En eindelijk heb ik dan in september 2016 de stap genomen en ben ik begonnen aan de opleiding die ik al die jaren wilde volgen.

Om mij privé te kunnen volgen ben ik te vinden op Facebook en Instagram.

Samenwerkingen
Fotografen:
Guido de Graaf
Mirjam Huisman

Modellen:
Lieke Oude Huikink

2 gedachten over “Charlotte

 1. Lieve Charlotte
  Ik ben super trots op je wat je zoal bereikt hebt.
  In 2012 liep je stage bij mij in de salon http://www.beautysaloon.nl toen ontdekte ik al dat je gemotiveerd was en doorzettingsvermogen had.
  Met jou spontaniteit en leuke uitstraling moest dat zeker weten gaan lukken.
  En kijk nou eens hoe het met je gaat.
  Ik vind het geweldig om je bezigheden te volgen op Instagram en Facebook.
  Ga zo door.
  En als je het leuk vind kom gerust weer is langs bij mij in de salon. Je bent welkom gezellig bij praten.
  Dikke knuffel van Heidi Kronenberg Beautysaloon.nl uit Deventer

  Liked by 1 persoon

Laat een berichtje achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s