Charlotte

Voor contact klik hier

20210119_134920

Over Charlotte persoonlijk

Geboren: 01-08-1993
Woonplaats: Deventer

Mijn weg naar de make-up en nagels:
Sinds een hele jonge leeftijd wilde ik al iets met make-up gaan doen en mensen mooi maken. Tot ik volledig doorkreeg wat beroepen inhielden wilde ik maar al te graag Visagiste worden. Helaas zeiden ze op school (vmbo-tl) dat ik daar niet mee kon beginnen omdat ik nog geen starterskwalificatie had en ik deze niet kon krijgen met de visagie opleiding. Ik kon dan beter de opleiding schoonheidsspecialiste volgen zodat ik ook gelijk een goede basis zou hebben.
School had hier enigszins wel gelijk in, ik kon inderdaad met de opleiding visagie geen starterskwalificatie krijgen en schoonheidsspecialiste is best een goede basis. En daarnaast was ik ook nog leerplichtig tot mijn 18e, dus was ik wel verplicht om een mbo opleiding te volgen. In september 2010 begon ik met de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3. Na een half jaar stroomde ik op naar niveau 4 Wellness. Helaas kwam ik er tijdens mijn stage bij de Zwaluwhoeve achter dat dit toch niet zo mijn richting was. Na een jaar niveau 4 gedaan te hebben, stroomde ik terug naar niveau 3 en behaalde in 2012 hiervoor mijn diploma.
Na een jaar werken begon ik met de opleiding Detailhandel Verkoopspecialist niveau 3, dit was in 2013. Dit koos ik omdat ik met detailhandel overal aan het werk kan gaan. En de aanleiding hiervan was de crisis in Nederland. Als ik dan werkloos zou raken dan had ik in ieder geval een diploma om toch nog ergens aan het werk te kunnen.
Helaas kon ik de opleiding toen niet volgen bij mijn huidige werkgever en ging ik in een kleding winkel werken.
Zo haalde ik in 2015 mijn diploma voor niveau 3 en stroomde ik op naar niveau 4 Filiaalmanager. In 2016 haalde ik voor niveau 4 mijn diploma.
In die tussentijd had ik mijzelf vastgebeten op het idee dat ik zeker weten na de opleiding Detailhandel dan EINDELIJK zou gaan starten met de visagie. En eindelijk heb ik dan in september 2016 de stap genomen en ben ik begonnen aan de opleiding die ik al die jaren wilde volgen. Hiervoor heb ik dan in mei 2017 mijn diploma behaalt.
Maar ik kon nog steeds niet genoeg krijgen van de beauty en ben gaan uitbreiden met nagelstyling erbij. Hier ben ik september 2017 mee begonnen en in februari 2018 hiervoor de certificaten behaald. En omdat ik nooit uitgeleerd raak zal ik cursussen blijven volgen om mijzelf te blijven verbeteren en steeds weer iets nieuws te leren.
Naast dat ik de nagelsalon heb werk ik nog voor 24 uur in een kledingwinkel, waar ik het ook erg naar mijn zin heb. En het leuke is dat ik nu afwisseling heb in mijn werkzaamheden.

Opleidingen/Cursussen door de jaren heen:
September 2010 – Start opleiding Schoonheidsspecialiste
Juni 2012 – Diploma Schoonheidsspecialiste niveau 3
September 2013 – Start opleiding Detailhandel
Januari 2015 – Diploma Detailhandel niveau 3 Verkoopspecialist, start opleiding Detailhandel niveau 4
Februari 2016 – Diploma Detailhandel niveau 4 Filiaalmanager
September 2016 – Start opleiding Visagie
Juni 2017 – Diploma Visagie
September 2017 – Start opleiding Nagelstyling Allround
Februari 2018 – Opleiding met certificaten Module Gel, Acryl, Nail Art Basic (Allround)
Fabruari 2018 – Cursus met certificaat elektrisch vijlen
Maart 2019 – Cursus met certificaat Russian Manicure & Gelpolish
Oktober 2020 – Cursus met certificaat AcryGel Technieken

Om mij te kunnen volgen ben ik te vinden op Facebook en Instagram.

Website disclamer

Laat een berichtje achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s